Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2100g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g350g98kcal2.1g20.8g0.7g8.7g
Lampaanlihan, vähärasvainen219g400kcal41.6g0g26.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr18g49kcal1.4g1.7g4.2g0.3g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl18g107kcal1.1g8.2g7.7g0g
Kukkakaali, tuore263g53kcal4.7g5.8g0.8g4.7g
Keittojuurekset, apetit350g91kcal3.1g16.8g1g8g
Peruna, vanha, kuorittu 394g300kcal7.4g61g0.8g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7420g2195kcal122.8g228.6g83g51.2g
Valittu annoskoko3710g1097kcal61.4g114.3g41.5g25.6g
Annoskoko puolitettuna1855g549kcal30.7g57.2g20.8g12.8g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758