Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g1401g1542kcal294.3g0g35g0g
Rypsiöljy 49g434kcal0g0g49g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g683g191kcal4.1g40.6g1.4g17.1g
Sipuli (kuorittu)526g142kcal6.8g25.2g1.1g8.9g
Soijakastike 105g63kcal5.4g10g0.1g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g105g99kcal4.5g20.1g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g491g113kcal8.3g15.7g2g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g350g186kcal20g18.6g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7420g5538kcal686.8g260.4g183.6g52g
Valittu annoskoko3710g2769kcal343.4g130.2g91.8g26g
Annoskoko puolitettuna1855g1385kcal171.7g65.1g45.9g13g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72446