Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2100g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g560g952kcal106.4g0g56g0g
Keittojuurekset, apetit280g73kcal2.5g13.4g0.8g6.4g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g770g547kcal12.3g120.9g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7420g3143kcal242.4g268.6g115.2g12.8g
Valittu annoskoko3710g1572kcal121.2g134.3g57.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna1855g786kcal60.6g67.2g28.8g3.2g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76681