Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 1827g436kcal32.9g39.8g5.5g41.7g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1142g397kcal52.3g22g3.4g28.3g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g571g685kcal19.4g20.6g57.1g0g
Voi 23g166kcal0.3g0.1g18.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g118kcal3.5g24g0.4g1.2g
Mozzarella juustoraaste, valio114g331kcal29.7g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7424g4264kcal276.2g213g218g142.4g
Valittu annoskoko3712g2132kcal138.1g106.5g109g71.2g
Annoskoko puolitettuna1856g1066kcal69.1g53.3g54.5g35.6g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053