Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 561g125kcal2.8g17.4g1.1g14g
Peruna, keskikokoinen 60g721g433kcal10.8g93.7g0.7g6.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1001g1662kcal190.2g0g100.1g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g60g34kcal2.2g6.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Maito, Kevyt200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 200g286kcal25g0.6g20.5g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras168g589kcal21.9g117.7g2.5g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7424g6549kcal523.8g509.4g256.8g57.8g
Valittu annoskoko3712g3274kcal261.9g254.7g128.4g28.9g
Annoskoko puolitettuna1856g1637kcal131g127.4g64.2g14.5g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.9g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661