Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 33g125kcal4.8g19g2.4g3.3g
Margariini 70%, keiju laktoositon 45g278kcal0g0g31.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g111kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 33g8.9kcal1.1g1g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g42g23kcal3.5g2.1g0.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g33g27kcal0.9g1.3g2g0g
Sokeri 28g115kcal0g28.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.3g11kcal0g2.7g0g0g
Raparperi 83g28kcal0.6g4.6g0.1g1.2g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g1564kcal37.8g164.8g80.6g11.2g
Valittu annoskoko372g782kcal18.9g82.4g40.3g5.6g
Annoskoko puolitettuna186g391kcal9.5g41.2g20.2g2.8g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475