Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g251g151kcal25.1g10.8g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu55g70kcal6.1g0.2g5g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g60g187kcal10.3g32.6g1.7g7.8g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g833kcal83.6g91g15g15.6g
Valittu annoskoko372g416kcal41.8g45.5g7.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna186g208kcal20.9g22.8g3.8g3.9g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292