Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 60g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Purjosipuli38g7.1kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g56g19kcal0.6g3.8g0.3g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P38g23kcal0.4g1.7g1.5g0.2g
Kiinankaali 30g6kcal0.5g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g135kcal5.2g17.6g4.4g5.2g
Valittu annoskoko372g67kcal2.6g8.8g2.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna186g34kcal1.3g4.4g1.1g1.3g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268441