Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g30g102kcal2.6g21.6g0.5g2.1g
Kesäkurpitsa75g13kcal0.3g1.9g0.5g0.5g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)19g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 75g78kcal2.6g13.5g0.8g2.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)113g40kcal1.1g7.8g0.6g1.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g30g6.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)30g54kcal6.9g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g589kcal27.8g92.2g9.8g14g
Valittu annoskoko372g294kcal13.9g46.1g4.9g7g
Annoskoko puolitettuna186g147kcal7g23.1g2.5g3.5g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407349