Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha117g194kcal22.2g0g11.7g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g0.8g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g167g119kcal2.7g26.7g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g643kcal51g56.2g23.8g0.6g
Valittu annoskoko372g322kcal25.5g28.1g11.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna186g161kcal12.8g14.1g6g0.2g
Arvot/100g100g87kcal6.9g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673