Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g113g277kcal20.3g0.6g6.8g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 101g77kcal1.9g15.7g0.2g1g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5.6g14kcal0.7g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana745g907kcal46.6g35.8g33.4g3g
Valittu annoskoko372g454kcal23.3g17.9g16.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna186g227kcal11.7g9g8.4g0.8g
Arvot/100g100g122kcal6.3g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205