Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 183g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green34g110kcal8.1g16.6g0.3g4.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rypsiöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Valkosipuli 2.8g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna, keitetty 62g88kcal7.7g0.2g6.4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g70g25kcal1.1g4.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana745g493kcal35g46.6g16.6g11.4g
Valittu annoskoko372g246kcal17.5g23.3g8.3g5.7g
Annoskoko puolitettuna186g123kcal8.8g11.7g4.2g2.9g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.3g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587