Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 147g52kcal6.8g2.9g0.4g3.7g
Jauheliha, sika-nauta 169g374kcal29.5g0g28.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima11g44kcal3.3g0g3.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 37g121kcal0.7g1.1g12.8g0g
Pekoni, paistettu 8.4g44kcal1.4g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana745g1267kcal83.4g8g99.2g7.4g
Valittu annoskoko372g634kcal41.7g4g49.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna186g317kcal20.9g2g24.8g1.9g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886