Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g1g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g30g94kcal3.6g18.9g0.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen36g50kcal6.8g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 43g37kcal2.2g4.9g0.5g2.1g
Dolmio Light Classico Bolognese50g19kcal0.6g3.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana745g438kcal26.8g57.2g10.4g5.4g
Valittu annoskoko373g219kcal13.4g28.6g5.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna186g110kcal6.7g14.3g2.6g1.4g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692