Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 156g55kcal7.2g3g0.5g3.9g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus25g87kcal3.5g0.1g8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 125g412kcal2.5g3.7g43.7g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%62g144kcal18.1g1.6g7.5g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.2g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana745g1403kcal63g17.2g119.8g8.8g
Valittu annoskoko373g702kcal31.5g8.6g59.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna186g351kcal15.8g4.3g30g2.2g
Arvot/100g100g188kcal8.5g2.3g16.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994