Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g79g123kcal11.1g2g7.9g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 57g43kcal1.1g8.8g0.1g0.6g
Porkkana, tuore41g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Selleri, annos 50g5.7g0.8kcal0.1g0.2g0g0g
Lanttu 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Palsternakka 1.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 2.3g0.6kcal0g0g0g0.2g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.2g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 170g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana745g373kcal25.4g28.2g16.6g4.6g
Valittu annoskoko372g187kcal12.7g14.1g8.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna186g93kcal6.4g7.1g4.2g1.2g
Arvot/100g100g50kcal3.4g3.8g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355915