Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g116kcal13.3g0g7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.2g47kcal0g0g5.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g48g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1g0g0.4g
Papu valkoinen, keitetty 88g94kcal7.4g12.3g0.3g6.1g
Tomaattimurska 70g21kcal0.4g3.7g0.1g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)7g10kcal0.3g0.6g0.7g0g
Harissa 1 annos = 30 g5.2g15kcal0.4g2.8g0.4g0g
Ketsuppi, Heinz5.2g5.4kcal0g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana745g657kcal44.8g49.2g27.6g18.2g
Valittu annoskoko373g328kcal22.4g24.6g13.8g9.1g
Annoskoko puolitettuna186g164kcal11.2g12.3g6.9g4.6g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468