Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g84g615kcal0.8g0.8g67.4g0g
Siirappi, tumma84g270kcal0.1g62.4g0g0g
Sokeri 84g342kcal0g84.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu34g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Neilikka, annos 4g2.6g10kcal0.1g2.1g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.6g10kcal0.1g2.1g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai190g663kcal22.7g134.5g4g5.7g
Oivariini, 60 (100g)181g993kcal1.8g1.8g108.3g0g
Liivatelehti, gelatiini48g168kcal41.2g0g0g0g
Flora vispi 20%602g1324kcal18.1g30.1g120.4g0g
Flora Vanilla 12%602g1144kcal27.1g96.3g72.2g0g
Sokeri 205g831kcal0g204.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka36g144kcal0g35.8g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g722g1950kcal57.8g86.7g144.4g0g
Puolukka 722g280kcal3.2g49.1g3.6g18.8g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7440g17572kcal353.6g1580.8g1047.2g49g
Valittu annoskoko3720g8786kcal176.8g790.4g523.6g24.5g
Annoskoko puolitettuna1860g4393kcal88.4g395.2g261.8g12.3g
Arvot/100g100g236kcal4.8g21.2g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103137