Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 120g335kcal18g31.2g5.2g46.8g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki600g336kcal51g30g1.2g0g
Tonnikala vedessä 900g940kcal202g0g13.5g0g
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g300g330kcal54g6g9g0g
Oliivi300g330kcal4.2g14.1g33g13.2g
Parsakaali brokkoli 600g210kcal27.7g11.7g1.8g15g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g810kcal0g0g90g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti60g300kcal14.9g20g17.3g17g
Soijakastike 120g72kcal6.2g11.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7440g8451kcal846.2g279.6g411g194.2g
Valittu annoskoko3720g4225kcal423.1g139.8g205.5g97.1g
Annoskoko puolitettuna1860g2113kcal211.6g69.9g102.8g48.6g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449