Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu320g403kcal35.2g1g28.8g0g
Maito, Kevyt2132g981kcal68.2g102.3g32g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 267g1082kcal0g266.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g21g85kcal0g21.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 693g2377kcal70.6g485g8.3g24.2g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Voi 267g1933kcal3.2g1.1g216.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7440g13768kcal355.8g1763.4g571.4g48.6g
Valittu annoskoko3720g6884kcal177.9g881.7g285.7g24.3g
Annoskoko puolitettuna1860g3442kcal89g440.9g142.9g12.2g
Arvot/100g100g185kcal4.8g23.7g7.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141859