Porkkana-lanttupaistos

Pese ja kuori juurekset, paloittele.

lorauta uunivuokaan öljyä, lisää paloitellut juurekset, suolaa, pippuria ja hiukan hunajaa.

Sekoita.

paista 250 asteessa - tai pienemmällä jos ei ole kiire; ensin peittämättä, sitten foliolla peitettynä kypsäksi asti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1005g282kcal6g59.8g2g25.1g
Lanttu 2514g725kcal25.1g115.6g7.5g45.2g
Auringonkukkaöljy 75g667kcal0g0g75.4g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 75g249kcal0.4g60.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7440g3845kcal63g472.6g169.8g140.6g
Valittu annoskoko3720g1923kcal31.5g236.3g84.9g70.3g
Annoskoko puolitettuna1860g961kcal15.8g118.2g42.5g35.2g
Arvot/100g100g52kcal0.8g6.4g2.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305140