Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1202g428kcal1.9g85.5g1.1g24g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g9g33kcal0.3g7.2g0.3g0g
Margariini 60%, keskiarvo 451g2401kcal1.5g1.6g270.4g0g
Kananmuna kuoreton 496g707kcal62g1.5g50.8g0g
Sokeri 511g2073kcal0g510.3g0g0g
Maapähkinä 210g1195kcal53.8g27.8g90.4g33.2g
Korppujauho 601g2201kcal63g450.1g6.2g31.9g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g60g204kcal7.2g36.1g1.7g7.2g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 150g51kcal4.6g7.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7440g18691kcal391.8g2277.8g842.2g193g
Valittu annoskoko3720g9346kcal195.9g1138.9g421.1g96.5g
Annoskoko puolitettuna1860g4673kcal98g569.5g210.6g48.3g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309739