Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g2514g1508kcal251.4g108.1g7.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu553g697kcal60.8g1.7g49.8g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g603g1870kcal102.6g325.8g17.5g78.4g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g19g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7440g8326kcal834.8g909.2g149.6g157.4g
Valittu annoskoko3720g4163kcal417.4g454.6g74.8g78.7g
Annoskoko puolitettuna1860g2082kcal208.7g227.3g37.4g39.4g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292