Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi1800g1998kcal414g0g36g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g300g360kcal9.9g11.1g30g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 120g238kcal1.7g2.2g24g5.3g
Aurinkokuivattu tomaatti400g724kcal10.8g48g56g0g
Ruokakerma Valio 5%60g36kcal0.7g1.7g3g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g40g124kcal3.4g23.2g2g0g
Pasta, Torino ruispasta plus1000g3200kcal120g630g24g120g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7440g13360kcal1121g1432.4g350g250.6g
Valittu annoskoko3720g6680kcal560.5g716.2g175g125.3g
Annoskoko puolitettuna1860g3340kcal280.3g358.1g87.5g62.7g
Arvot/100g100g180kcal15.1g19.3g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208