Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 2800g727kcal43.7g98g5.6g53.2g
Voi 280g2031kcal3.3g1.1g227.6g0g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g84g17kcal0g5.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7448g5852kcal108.6g263g468.6g125.4g
Valittu annoskoko3724g2926kcal54.3g131.5g234.3g62.7g
Annoskoko puolitettuna1862g1463kcal27.2g65.8g117.2g31.4g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180