Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1159g1654kcal144.9g3.5g118.8g0g
Kuohukerma703g2389kcal14.1g21.1g245.9g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 105g411kcal2.2g2.3g44.3g0g
Paprika punainen 351g103kcal3.3g15.8g1.4g6.7g
Tonnikala öljyssä 1054g2000kcal285.8g0g94.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g351g71kcal2.1g13.4g1.1g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7448g13256kcal904.8g112.2g1012.8g23.2g
Valittu annoskoko3724g6628kcal452.4g56.1g506.4g11.6g
Annoskoko puolitettuna1862g3314kcal226.2g28.1g253.2g5.8g
Arvot/100g100g178kcal12.1g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005