Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1800g3060kcal342g0g180g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g900g720kcal23.4g36g54g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g252g731kcal20.2g118.4g20.2g27.7g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)270g376kcal30g1.1g28.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g54g56kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow450g360kcal18.9g58.5g4g13.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7452g10605kcal877.6g445.6g573.2g85.4g
Valittu annoskoko3726g5303kcal438.8g222.8g286.6g42.7g
Annoskoko puolitettuna1863g2651kcal219.4g111.4g143.3g21.4g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148557