Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1531g448kcal14.4g68.9g6.1g29.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha901g1495kcal171.2g0g90.1g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)360g440kcal7.9g98g1.1g2.9g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 225g512kcal31.5g3.8g40.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 124g172kcal15.5g0.4g12.1g0g
Ruokakerma 5%, Valio225g146kcal3.4g9.5g11.3g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4.5g10kcal0.5g1.7g0.1g0g
Paprikajauhe 4.5g15kcal0.7g0.8g0.6g1.7g
Oregano, kuivattu 1.1g3.4kcal0.1g0.2g0.1g0.5g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)225g586kcal58.6g3.4g38.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7452g7715kcal610.6g384.2g401g72.2g
Valittu annoskoko3726g3857kcal305.3g192.1g200.5g36.1g
Annoskoko puolitettuna1863g1929kcal152.7g96.1g100.3g18.1g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736