Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen360g144kcal7.2g32.4g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g108g954kcal0g0g107.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g64g67kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g3197g799kcal63.9g127.9g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7456g3926kcal152.4g341.4g223g2.6g
Valittu annoskoko3728g1963kcal76.2g170.7g111.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna1864g982kcal38.1g85.4g55.8g0.7g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524