Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 45g396kcal0g0g44.8g0g
Broilerisuikaleet720g880kcal153.4g0g28.8g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Makaroni, pasta 480g1571kcal48.9g318.7g5.3g16.1g
Paprika keltainen 160g48kcal1.5g8.2g0.3g3.2g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g320g384kcal10.6g15.4g32g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 3.2g8.1kcal0.5g0.7g0.1g1.3g
Curryjauhe (-), annos 5g8g26kcal0.8g4g0.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7456g6938kcal450g745.6g226.2g56.2g
Valittu annoskoko3728g3469kcal225g372.8g113.1g28.1g
Annoskoko puolitettuna1864g1735kcal112.5g186.4g56.6g14.1g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358