Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi1804g2002kcal414.9g0g36.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g301g361kcal9.9g11.1g30.1g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 120g238kcal1.7g2.2g24.1g5.3g
Aurinkokuivattu tomaatti401g726kcal10.8g48.1g56.1g0g
Ruokakerma Valio 5%60g36kcal0.7g1.7g3g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g40g124kcal3.4g23.2g2g0g
Pasta, Torino ruispasta plus1002g3207kcal120.3g631.4g24.1g120.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7456g13389kcal1123.4g1435.4g351g251.2g
Valittu annoskoko3728g6694kcal561.7g717.7g175.5g125.6g
Annoskoko puolitettuna1864g3347kcal280.9g358.9g87.8g62.8g
Arvot/100g100g180kcal15.1g19.3g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208