Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus79g268kcal18.1g41.7g2.9g4.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g63g75kcal2.1g2.2g6.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g21g60kcal4g0g4.7g0g
Juusto, cheddar 47g194kcal12g0g16.2g0g
Emmental juustoraaste valio13g49kcal3.6g0g3.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g2.5g7.5kcal0.4g0.2g0.6g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl14g18kcal1.8g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana747g1703kcal123.6g92.8g91g10.6g
Valittu annoskoko373g851kcal61.8g46.4g45.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna187g426kcal30.9g23.2g22.8g2.7g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.4g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263