Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g169g185kcal40.4g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Margariini 80% keskiarvo8.4g60kcal0g0g6.7g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g140g155kcal4.2g4.5g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana747g830kcal90.6g14.4g46.6g2g
Valittu annoskoko374g415kcal45.3g7.2g23.3g1g
Annoskoko puolitettuna187g207kcal22.7g3.6g11.7g0.5g
Arvot/100g100g111kcal12.1g1.9g6.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486