Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 150g193kcal31.2g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g150g54kcal2.7g9.6g0.5g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g38g36kcal3g5.3g0.3g3g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g3.8g6kcal0.3g1.2g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g2.3g8kcal0.4g1g0.5g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Ruokasuola jodioitu 3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana747g649kcal76.4g37.6g21.4g7.8g
Valittu annoskoko374g324kcal38.2g18.8g10.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna187g162kcal19.1g9.4g5.4g2g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389040