Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali215g45kcal2.6g7.3g0.4g4.5g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g90g108kcal17.1g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki45g38kcal0.6g2g3.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana747g435kcal41.6g21.8g19.8g10.4g
Valittu annoskoko374g218kcal20.8g10.9g9.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna187g109kcal10.4g5.5g5g2.6g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935