Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.4g3g0g0.2g
Paprika, punainen88g23kcal0.8g4g0.4g1.8g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g29g90kcal5.8g0.4g7.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)29g47kcal0.8g0.8g4.4g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g29g46kcal4.7g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana747g502kcal27g25.2g32g6.4g
Valittu annoskoko374g251kcal13.5g12.6g16g3.2g
Annoskoko puolitettuna187g125kcal6.8g6.3g8g1.6g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419