Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio33g46kcal0.9g2.1g3.9g0g
Pizzamix juusto33g109kcal6.6g2.3g8.2g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu4.4g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Atria broilerin filesuikale maustamaton66g72kcal15.1g0g1.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl55g197kcal6g37.2g2.4g3.3g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g3.5g10kcal0.3g0.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana748g965kcal59.6g90g40.4g8.2g
Valittu annoskoko374g483kcal29.8g45g20.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna187g241kcal14.9g22.5g10.1g2.1g
Arvot/100g100g129kcal8g12g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719