Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt156g72kcal5g7.5g2.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%31g50kcal0.8g0.8g4.7g0g
Tonnikala öljyssä 47g89kcal12.7g0g4.2g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g31g22kcal3.4g0.8g0.5g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli31g94kcal1.1g1.3g9.4g0g
Tilli tuore0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g140kcal4.1g28.5g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana748g1056kcal61g78g53.8g2.8g
Valittu annoskoko374g528kcal30.5g39g26.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna187g264kcal15.3g19.5g13.5g0.7g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689