Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas39g109kcal7.4g0g8.6g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.4g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Ruokakerma Valio 5%63g38kcal0.8g1.8g3.1g0g
Poronliha 47g60kcal10.1g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana748g641kcal39.8g18.6g44.6g1.2g
Valittu annoskoko374g321kcal19.9g9.3g22.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna187g160kcal10g4.7g11.2g0.3g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283