Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g4.7g7.8kcal0.8g1g0.1g0g
Persilja 16g4.3kcal0.2g0.2g0g1.3g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Bataatti, kuorittu 47g38kcal0.7g7.9g0g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g156g44kcal0.9g9.3g0.3g3.9g
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Purjosipuli 47g11kcal0.8g1.1g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana747g460kcal20.6g55.2g15g16.8g
Valittu annoskoko374g230kcal10.3g27.6g7.5g8.4g
Annoskoko puolitettuna187g115kcal5.2g13.8g3.8g4.2g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926