Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen360g144kcal7.2g32.4g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g108g955kcal0g0g108g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g64g67kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g3200g800kcal64g128g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7464g3931kcal152.6g341.6g223.2g2.6g
Valittu annoskoko3732g1965kcal76.3g170.8g111.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna1866g983kcal38.2g85.4g55.8g0.7g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524