Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2400g3024kcal264g7.2g216g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g560g1512kcal72.8g0g134.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g640g1600kcal121.6g0.2g140.8g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g80g720kcal0g0g80g0g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7472g14292kcal917.8g15.2g1207.4g0g
Valittu annoskoko3736g7146kcal458.9g7.6g603.7g0g
Annoskoko puolitettuna1868g3573kcal229.5g3.8g301.9g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594