Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu21g189kcal0g0g21g0g
Sipuli (kuorittu)235g63kcal3.1g11.3g0.5g4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g81g84kcal6.4g13.1g0.5g1.6g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1403g323kcal19.6g47.7g5.6g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g35g82kcal1.1g9.2g4.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl701g2385kcal14g21g245.5g0g
Katkarapu 1262g864kcal182.3g0g13.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7476g7979kcal453g204.6g583.4g11.2g
Valittu annoskoko3738g3989kcal226.5g102.3g291.7g5.6g
Annoskoko puolitettuna1869g1995kcal113.3g51.2g145.9g2.8g
Arvot/100g100g107kcal6.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272528