Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.3g0g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen16g4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto20g55kcal3.7g0g4.3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g63g26kcal1g5.4g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.1g7.8kcal0.4g0g0.7g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g39g11kcal0.3g2g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana748g423kcal35.2g17.8g23.4g3.4g
Valittu annoskoko374g211kcal17.6g8.9g11.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna187g106kcal8.8g4.5g5.9g0.9g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392757