Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 51g15kcal0.5g2.3g0.2g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.8kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.4g3g0g0.2g
Selleri, annos 50g23g3.3kcal0.2g0.7g0g0g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 36g6.1kcal0.8g0.1g0.1g0.9g
Pekoni rasvainen 22g82kcal2.6g0g8.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g16g44kcal3g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana749g353kcal16g16.8g23.8g6.2g
Valittu annoskoko374g177kcal8g8.4g11.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna187g88kcal4g4.2g6g1.6g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208