Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 70g24kcal3.2g1.4g0.2g1.7g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Palvikinkku HK 3%26g26kcal4.7g0.1g0.8g0g
Sipuli, paistettu 18g18kcal0.2g0.9g1.4g0.3g
Oliiviöljy 32g279kcal0g0g31.5g0g
Herkkusieni 35g5.6kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)18g36kcal0.2g8.1g0.3g0g
Kidneypapu, suolaliemessä70g77kcal5.5g12.6g0.4g5.6g
Papu valkoinen, keitetty 70g75kcal5.9g9.8g0.2g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana749g1106kcal41.6g69.8g70g27.4g
Valittu annoskoko375g553kcal20.8g34.9g35g13.7g
Annoskoko puolitettuna187g276kcal10.4g17.5g17.5g6.9g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.3g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613