Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Lanttu 44g13kcal0.4g2g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl29g99kcal0.6g0.9g10.2g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow58g47kcal2.4g7.6g0.5g1.8g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g87g70kcal14.9g0g0.7g0g
Katkarapu 26g18kcal3.8g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana749g544kcal44.6g22.6g28.2g5.8g
Valittu annoskoko374g272kcal22.3g11.3g14.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna187g136kcal11.2g5.7g7.1g1.5g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208670