Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g109g295kcal19.1g0g24.1g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g15g11kcal0.7g2g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g7.9g24kcal1.3g4.3g0.2g1g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g12g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana749g793kcal44.2g18.2g59.4g4g
Valittu annoskoko375g397kcal22.1g9.1g29.7g2g
Annoskoko puolitettuna187g198kcal11.1g4.6g14.9g1g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390