Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu140g58kcal0.3g13.2g0.1g2.5g
Raparperi 94g32kcal0.6g5.1g0.1g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g117g456kcal0g114.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana749g1091kcal1.8g266g0.4g7.6g
Valittu annoskoko374g546kcal0.9g133g0.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna187g273kcal0.5g66.5g0.1g1.9g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970