Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g55g60kcal9.9g1.1g1.6g0g
Katkarapu 66g45kcal9.5g0g0.7g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore4.4g1.1kcal0g0.4g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g66g13kcal0.4g2.5g0.2g0.9g
Kurkku, tuore66g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.5g
Jäävuorisalaatti, rapea88g8.8kcal1g0.7g0.2g1.1g
Tilli, tuore 4.4g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Paprika, punainen26g6.8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana749g286kcal43.2g14g5.8g6.2g
Valittu annoskoko375g143kcal21.6g7g2.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna187g72kcal10.8g3.5g1.5g1.6g
Arvot/100g100g38kcal5.8g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63616